Ikea hjul

RILL Hjul, grå, 50 mm – IKEA

RILL Hjul, grå – IKEA

RILL Hjul, grå. Om du sätter hjul på dina möbler blir de enklare att flytta.

ALEX Hjul, svart, 50 mm – IKEA

ALEX Hjul, svart, 50 mm Hjulen ALEX gör din förvaring mer flexibel – du kan exempelvis rulla in en hurts under skrivbordet eller flytta den dit du behöver den. De gummitäckta hjulen rullar mjukt på alla typer av golv. Hjulen är klädda med gummi som rullar mjukt på alla typer av golv.

BEKANT Hjul, vit – IKEA

BEKANT Hjul, vit.

BEKANT Hjul, svart – IKEA

BEKANT Hjul, svart.

JONAXEL 2 ben och 2 hjul, vit – IKEA

JONAXEL 2 ben och 2 hjul, vit Det kan vara svårt att skapa ordning och reda hemma. Med förvaringssystemet JONAXEL kan du utnyttja dina ytor på smartare sätt. Bygg ihop en kombination som passar dina behov och använd den nästan varsomhelst, också i fuktiga badrum och tvättstugor.

LUSTIGT Snurrhjulsspel – IKEA

LUSTIGT Snurrhjulsspel Att spela spel och lägga pussel tillsammans är alltid kul. Det är dessutom avkopplande att få något nytt att fokusera på efter en fartfylld dag. Att spela spel utvecklar barns förmåga att tänka logiskt, vinna, förlora och vänta på sin tur.

RÅVAROR Hylla med hjul, ekfaner, 34×69 cm – IKEA

RÅVAROR Hylla med hjul, ekfaner, 34×69 cm Den här hyllan rullar du enkelt från ett ställe till ett annat – eller under ett bord när du behöver golvytan till annat. Perfekt att ha som extra arbetsyta eller på armlängds avstånd från soffan eller fåtöljen.

TINGBY Sidobord med hjul, vit, 50×50 cm – IKEA

TINGBY Sidobord med hjul, vit, 50×50 cm. Ett bra val för utrymmen som används till många olika saker, som kombinerade vardags- och sovrum eller gäst- och arbetsrum.

UPPSPEL Cpu-ställ med hjul, mörkgrå – IKEA

UPPSPEL Cpu-ställ med hjul, mörkgrå Det här stället med hjul gör det enkelt att flytta din dator till TV:n i vardagsrummet eller när det är dags att städa och du vill komma åt överallt. Enkelt att flytta efter behov eftersom datorstället har 4 hjul. Rymmer 1 chassi med en bredd på 24-34 cm.

Keywords: ikea hjul, hjul ikea, möbelhjul ikea, ikea rill, hjul till möbler ikea, ikea hjul med broms, ikea möbelhjul