Ikea sängbord

Sängbord & nattduksbord – Vägghängt eller på ben – IKEA

Sängbord & nattduksbord – Vägghängt eller på ben – IKEA

Sängbord är anonyma vardagshjältar som förvarar allt du behöver inför natten inom räckhåll. Våra sängbord finns i olika stilar, så att du enkelt kan hitta …

Med ett sängbord har du allt du behöver inom räckhåll när du ligger i sängen. Se alla våra nattduksbord här.

Ett sängbord som aldrig lämnar din sida – IKEA

Häng en av de här sängfickorna på någon av våra barnsängar och våningssängar så får du lättåtkomlig och lättinstallerad förvaring vid sängkanten.

Det här enkla sängbordet är lika stabilt som det ser ut och ger dig gott om plats för böcker, glasögon, väckarklockor eller smartphoneladdare – det finns gott om plats för att dölja och dra sladdar på baksidan. SONGESAND är snygg och kompakt och har ett enkelt formgivet uttryck som ger ditt sovrum en elegant enkelhet. Enkelt att montera och passar perfekt till en vit garderob eller andra möbler. Du kan placera gångjärnen till såväl vänster som höger, så att du kan välja hur dörren ska öppnas. Hyllan ovanför är också praktisk för tidningar, böcker och andra mindre saker som du behöver nära till hands.

Ett smart nattduksbord – IKEA

Häng en av de här sängfickorna på någon av våra barnsängar och våningssängar så får du lättåtkomlig och lättinstallerad förvaring vid sängkanten. Det är så praktiskt att du kanske vill ha det på din egen säng också.

HEMNES Avlastningsbord, vitbets, 46×35 cm – IKEA

HEMNES Avlastningsbord, vitbets, 46×35 cm. Tillverkad av massivt trä från hållbara skogsbruk, precis som alla andra möbler i serien HEMNES.

IDANÄS Avlastningsbord, vit, 47×40 cm – IKEA

IDANÄS Avlastningsbord, vit, 47×40 cm Serien IDANÄS har en tidlös design med moderna funktioner. Sängbordet med öppen och dold förvaring har ett hål på baksidan för sladdar och matchar perfekt med sängstommen IDANÄS. Kontakten till grenuttaget för du ut på baksidan.

BRIMNES Avlastningsbord, vit, 39×41 cm – IKEA

BRIMNES Avlastningsbord, vit, 39×41 cm. Perfekt om du vill sova utan att bli störd av obehagligt ljus.

Rullvagn, sängbord och serveringsbricka – allt i ett – IKEA

En möbel för tre olika situationer, beroende på vad du behöver. LUBBAN rullvagn med förvaring passar in var du än placerar den i ditt hem. Du kan förvara tidningar i den nedre korgen och ställa en vacker blombukett i en pastellfärgad vas överst, nära din bekväma soffa i vardagsrummet. Du kan också använda den i sovrummet som ett sängbord med en bordsklocka SNOFSA. Den neutrala rottingfärgen matchar det mjuka påslakansetet NATTJASMIN av lyocell och bomull från mer hållbara källor. Varför inte använda vagnen som serveringsbricka en helgmorgon för en härlig frukost i sängen?

Praktisk och tidlös känsla i ett sängbord – IKEA

Sluta leka kurragömma på morgonen genom att hålla koll på sakerna med hjälp av denna trogna följeslagare till din säng. Sängbordet OLDERDALEN erbjuder tillräckligt med dold och öppen förvaring för att du ska ha allt du behöver för att göra dig redo för en ny dag. Oavsett om det är boken du vill ha vid din sida innan du somnar eller laddaren som alltid leker kurragömma när du behöver den som mest, samlar detta mångsidiga sängbord alla dina saker på en plats.Den här enheten är inspirerad av traditionellt skandinaviskt hantverk, vilket framgår av det massiva trämaterialet, målat i en sval grön färg och som utstrålar tidlösa kvaliteter. Det traditionella tilltalet kompletteras dessutom med ett massivt furuhandtag och toppskivor, som du kan måla över om du vill skapa en skräddarsydd traditionell stil för ditt sovutrymme.

IDANÄS Avlastningsbord, mörkbrun laserad, 47×40 cm

IDANÄS Avlastningsbord, mörkbrun laserad, 47×40 cm – IKEA

IDANÄS Avlastningsbord, mörkbrun laserad, 47×40 cm Serien IDANÄS har en tidlös design med moderna funktioner. Sängbordet med öppen och dold förvaring har ett hål på baksidan för sladdar och matchar perfekt med sängstommen IDANÄS. Kontakten till grenuttaget för du ut på baksidan.

Keywords: ikea sängbord, sängbord ikea, nattduksbord ikea, ikea nattduksbord, vägghängt sängbord ikea, nattduksbord vägg ikea, nattygsbord ikea, sängbord vägghängt ikea, läsbord ikea, pottskåp ikea, smalt sängbord ikea, sängbord ek ikea, bord över sängen ikea, ikea nightstand, ikea sängbord vit