Ikea snurrfåtölj

HAVBERG Snurrfåtölj, Lejde grå/svart – IKEA

Skaffa en mysig sittplats i vardagsrummet med en fåtölj eller schäslong från IKEA. Vi har ett brett utbud av fåtöljer för alla tillfällen och …

HAVBERG Snurrfåtölj, Lejde grå/svart Slå dig ner, luta dig tillbaka och koppla av. Snurrfåtöljen HAVBERG är en IKEA klassiker i ny tappning. Tidlös design för lata kvällar med en tålig gråsvart tygklädsel som passar till allt. 10 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

KOLARBO Snurrfåtölj, Gunnared beige – IKEA

Tänk vilken skillnad en skinnfåtölj skulle göra i ditt vardagsrum eller arbetsrum. De är mjuka, snygga och gjorda av högkvalitativt läder och de tillför en …

KOLARBO Snurrfåtölj, Gunnared beige. Snurrfunktion. Sittplymåer av kallskum och polyesterfibervadd ger god sittkomfort.

ÄLEBY Snurrfåtölj, Gunnared mellangrå/mörkgrå – IKEA

Eller kanske en superbekväm vilfåtölj som du kan luta dig tillbaka i för en skön tupplur? Oavsett hur dina fåtöljbehov ser ut vi har många modeller som kan …

ÄLEBY Snurrfåtölj, Gunnared mellangrå/mörkgrå Slå dig ner, luta dig tillbaka och slappna av. Fåtöljen ÄLEBY har en elegant profil och är skön för kroppen. Helt enkelt en perfekt plats för dig att njuta av en mysig kväll eller en lång lat söndag.

HAVBERG Snurrfåtölj, Lejde rödbrun – IKEA

HAVBERG Snurrfåtölj, Lejde rödbrun Slå dig ner, luta dig tillbaka och koppla av. Snurrfåtöljen HAVBERG är en IKEA klassiker i ny tappning. Tidlös design för lata kvällar med en tålig rödbrun tygklädsel som passar till allt. 10 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

NÄTTRABY Snurrfåtölj med vilfunktion, Tallmyra mellangrå

NÄTTRABY Snurrfåtölj med vilfunktion, Tallmyra mellangrå – IKEA

NÄTTRABY Snurrfåtölj med vilfunktion, Tallmyra mellangrå Slå dig ner, luta dig tillbaka och känn hur hela kroppen slappnar av. Den här vilfåtöljen är perfekt för lata kvällar och passar till allt med sin stilrena design i ett mellangrått tyg. Den höga ryggen ger bra stöd för din nacke.

NÄTTRABY Snurrfåtölj med vilfunktion, Tallmyra svart/grå

NÄTTRABY Snurrfåtölj med vilfunktion, Tallmyra svart/grå – IKEA

NÄTTRABY Snurrfåtölj med vilfunktion, Tallmyra svart/grå Slå dig ner, luta dig tillbaka och känn hur hela kroppen slappnar av. Den här vilfåtöljen är perfekt för lata kvällar och ger ditt rum ett modernt uttryck med sin stilrena design i ett svartgrått tyg.

Fåtöljer & schäslonger för alla tillfällen & stilar – IKEA

Fåtöljer & schäslonger för alla tillfällen & stilar – IKEA

Skaffa en mysig sittplats i vardagsrummet med en fåtölj eller schäslong från IKEA. Vi har ett brett utbud av fåtöljer för alla tillfällen och inredningsstilar.

Läderfåtöljer som bidrar med lyx och komfort i ditt hem – IKEA

Läderfåtöljer som bidrar med lyx och komfort i ditt hem – IKEA

Eleganta läderfåtöljer i en mängd olika färger och mönster, som dessutom bara blir bara snyggare med åren.

IKEA PS LÖMSK Snurrfåtölj, vit, röd

IKEA PS LÖMSK Snurrfåtölj, vit, röd – IKEA

IKEA PS LÖMSK Snurrfåtölj, vit, röd. Snurra runt, runt! Ditt barn bestämmer takten – snurra långsamt är avslappnande och snurra fort utvecklar balansen. Och när suffletten dras ner får ditt barn ett mysigt gömställe.

Fåtöljer – IKEA

Fåtöljer – IKEA

Bekväma fåtöljer i ett tomt hörn kan skapa en perfekt läshörna eller fler sittplatser i vilket rum som helst. Handla online och i butik idag.

Keywords: ikea snurrfåtölj