Ikea usb c

LILLHULT USB-A till USB-C, mörkgrå, 1.5 m – IKEA

LILLHULT USB-A till USB-C, mörkgrå, 1.5 m Möt din nya slitstarka USB-kabel! LILLHULT har ett gummihuvud för ökad flexibilitet och textilsladd med tät stickning för att klara vardagligt slitage. Ett resårband gör den dessutom trasselfri.

LILLHULT USB-C till USB-C, mörkgrå, 1.5 m – IKEA

LILLHULT USB-C till USB-C, mörkgrå, 1.5 m Möt din nya slitstarka USB-kabel! LILLHULT har ett gummihuvud för ökad flexibilitet och textilsladd med tät stickning för att klara vardagligt slitage. Ett resårband gör den dessutom trasselfri.

USB laddare – IKEA

USB laddare – IKEA

Bläddra bland vårt sortiment av USB-laddare och powerbanks för dina mobila enheter. IKEA erbjuder en rad bärbara laddare och kablar som kan hjälpa dig att ladda en telefon, bärbar dator, surfplatta eller annan digital enhet så att du har batteri hela dagen.

LILLHULT USB-A till USB-C, blå, 1.5 m – IKEA

LILLHULT USB-A till USB-C, blå, 1.5 m Möt din nya slitstarka USB-kabel! LILLHULT har ett gummihuvud för ökad flexibilitet och textilsladd med tät stickning för att klara vardagligt slitage. Ett resårband gör den dessutom trasselfri.

LILLHULT USB-C till lightning, mörkgrå, 1.5 m – IKEA

LILLHULT USB-C till lightning, mörkgrå, 1.5 m Möt din nya slitstarka USB-kabel! LILLHULT har ett gummihuvud för ökad flexibilitet och textilsladd med tät stickning för att klara vardagligt slitage. Ett resårband gör den dessutom trasselfri.

Sladdar & laddare – IKEA

Sladdar & laddare – IKEA

Hitta laddare och kabelhanteringslösningar bland vårt utbud av sladdar, trådlösa laddare, kabelhanteringslösningar, kabellådor och batterier för att hjälpa till att hålla din arbetsplats eller kontor hanterbart och din mobiltelefon och surfplatta fulladdade för dagen.

LILLHULT USB-A till USB-C, röd, 1.5 m – IKEA

LILLHULT USB-A till USB-C, röd, 1.5 m Möt din nya slitstarka USB-kabel! LILLHULT har ett gummihuvud för ökad flexibilitet och textilsladd med tät stickning för att klara vardagligt slitage. Ett resårband gör den dessutom trasselfri.

ÅSKSTORM 40W USB-laddare, mörkgrå – IKEA

ÅSKSTORM 40W USB-laddare, mörkgrå. Trött på att ha olika laddare till olika prylar? USB laddaren ÅSKSTORM har 2 USB typ A-portar och 1 USB typ C-port, så du slipper hålla ordning på flera laddare och kan ladda olika enheter samtidigt.

SITTBRUNN USB-C till USB-C, blå, 1 m – IKEA

SITTBRUNN USB-C till USB-C, blå, 1 m Brukar dina USB-kablar gå sönder när du snurrar och böjer dem? Testa SITTBRUNN som är tillverkad av ett flexibelt plastmaterial som tål att böjas minst 25 000 gånger. Kabeln har testats för att klara att böjas 25 000 gånger utan att skadas.

Keywords: ikea usb c, ikea lillhult, ikea usb c kabel