Kalciumsilikatskiva byggmax

KALCIUMSILIKATSKIVA PROMACIL 1000 L 50X1200X2500

Byggskivor från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Hos oss hittar du högkvalitativa byggskivor för olika sorters projekt.

Köp Byggskivor till bra priser hos Byggmax

En kalciumsilikatskiva kan monteras direkt på en brännbar vägg. Vi rekommenderar applicering med Midex Brandmurslim, kakelfix eller värmebeständigt silikon.

Handla Byggskivor hos Byggmax. Brett sortiment av Byggskivor till bra priser och med prisgaranti ✓ Snabb leverans ✓ Kända varumärken ✓ Öppet köp i 30 dagar

Kalciumsilikatskivor som brandvägg till eldstäder

Kalciumsilikatskivor som brandvägg till eldstäder – SkorstensFolket

Våra kalciumsilikatskivor levereras i storleken 500x500mm, en storlek som är enkel att hantera och finns tillgänglig i olika tjocklekar.

Våra kalciumsilikatskivor ramar in eldstaden och fungerar som säker brandvägg. Kan monteras direkt på en brännbar vägg och uppfyller brandklass A1.

Kalciumsilikatskivor för byggande av eldstad. – Kamin Tillbehör

Kalciumsilikatskivor för byggande av eldstad. – Kamin Tillbehör – kamintillbehor

Kalciumsilikatskivor används för tillverkning av ventilationskanaler, inklädnad av stålkonstruktioner, väggar, tak, skydd av kablar.

Kalciumsilikatskivor används främst till byggnad av tak eller huv på eldstäder, men är också lämplig för täckning och isolering av rökrör. Enkla att arbeta med och eldfast.

Brandskyddsskivor & Kalciumsilikatskivor | BOA – boandren

Brandskyddsskivor & Kalciumsilikatskivor | BOA – Skivor till bygget

Minskad brandrisk med kortare avstånd. Brandmursplatta 50mm i kalciumsilikat är icke brännbar och har lätt vikt, den limmas eller skruvas på.

Högt specialiserade produkter och system som skyddar liv, värden och egendom. Kalciumsilikatskivor används för tillverkning av ventilationskanaler, inklädnad av stålkonstruktioner, väggar, tak, skydd av kablar.

Kalciumsilikatskivor 1 220 x 1 000 x 50 mm – ByggaSkorsten

NSP Brandmursplatta 1220x1000x50mm

NSP Brandmursplatta 1220x1000x50mm – Konstruktion & Energi

Storlek 1220x1000x50mmLjusgrå brandmursskiva av materialet kalciumsilikat.Används som brandmur bakom eldstäder eller till att bygga omramningar kring t.ex. inbyggnadskaminer.

BRANDMURSPLATTA 1000X1220X50MM – Bauhaus

KALCIUMSILIKATSKIVA PROMATECT H …

KALCIUMSILIKATSKIVA PROMATECT H 15X1250X2500MM

Keywords: kalciumsilikatskiva byggmax