Redline si-1 jula

Bränsletillsatser – Jula

Dieseltillsats Ultra 5-in-1. 400 ml. 379 . -. Pris per liter 947,50. Högeffektiv motorrengöring; För dieseldrivna bilar; Minskar slitaget på bilen.

Bränsletillsatser | Vi gillar välutrustade garage, vältvättade bilar, smarta biltillbehör och praktiska transporthjälpmedel. Välkommen till Jula!

Bensintillsats | STP Ultra 5-in-1 – Jula

Bensintillsats | STP Ultra 5-in-1

Rengöring för bensindrivna bilar! STP Ultra 5-in-1 är en korrosionshämmande och oktanhöjande bensintillsats som är utvecklad för att effektivt rengöra motorn.

Korrosionshämmande och oktanhöjande rengöring! Även bränslepump och insprutningsmunstycken genomgår smörjning när du använder tillsatsen.

SI-1 Bensintillsats – RedLineOil

14 feb. 2012 — tipsade mig att på jula inhandla “Motorrengöring Complete System Cleaner” … Köp en Stp och en Redline SL-1 lukta i båda flaskor Stp:n är …

Bör man använda Julas motorrengöring? – Saab Turbo Forum

Bensintillsats RED LINE SI-1. Motverkar knackningar och glödtändningar. Rengör förgasare och spridare. Motverkar rost i bränslesystemet. Stabiliserar bränslet …

RED LINE SI1 BENSINTILLSATS – SeaSea

Red Lines bensintillsatser är unika, dels för att de effektivt tar bort beläggningar i hela bränslesystemet, men också för att de smörjer systemets komponenter.

RED LINE BENSINTILLSATS SI-1 – Autoparts

Autoparts – RED LINE BENSINTILLSATS SI-1

3 feb. 2019 — Tillsatser i bensinen ska ju egentligen inte heller funka eller vara nödvändiga men jag som gärna testar sånt skit kan svära på att Redline si-1 …

Reservdelar och verkstadprodukter. Kvalitet till priser som tål att jämföras. Frakt från 59 kr. Snabba leveranser. Välkommen in!

Bränsletillsatser – Sidan 1 – Garaget

1-3 dagar om vi har det i lager. Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud. Alltid fri frakt till butik. Alltid fri frakt vid …

Detta är en forumtråd från Garaget

Köp Additiver- och tillsatser hos mekonomen.se

Mekonomen.se

Redline SI-1 – Maptun Parts

Redline SI-1 | Maptun Parts

Redline SI-1 – Dagens bensin tillsammans med motorolja bildar beläggningar i bränslesystemet som kan märkas i form av startsvårigheter, ryckig gång, sämre avgasvärden och högre bränsleförbrukning. Red Lines bensintillsatser är unika, dels för att de effektivt tar bort beläggningar i hela bränslesystemet, men också för att de smörjer systemets komponenter. Resultatet blir mindre slitage och bättre förbränning. SI-1 är också en bensinstabilisator. En flaska till ca 60 liter bensin stabiliserar bensin i upp till ett år. Kan användas till alla bensindrivna 2- och 4-takts motorer. Egenskaper – Motverkar knackningar och glödtändningar. – Motverkar tvekningar och ryckningar vid gaspådrag. – Rengör förgasare. – Rengör spridare. – Tar bort vatten. – Motverkar rost i bränslesystemet. – Rengör insugningsventiler från beläggningar. – Smörjer förbränningsrummet. – Sänker bränsleförbrukningen. – Ger ökad förbränning med renare avgaser som följd. – Stabiliserar bensin i upp till ett år. Dosering En flaska SI-1 till en tank bensin (60-80 liter) var 1000:e mil. Eller vid kontinuerligt smörjbehov i bränslesystem som kärvar, använd en flaska SI-1 till 350 liter bensin.

Bensintillsats – Biltema.se

Bensintillsats

Keywords: redline si-1 jula, liqui moly jula