Röd duk ikea

VINTERFINT Duk, röd, 145×240 cm – IKEA

Här hittar du alla våra fina bordslöpare och bordsdukar. Matcha favoritporslinet och låt våra löpare och dukar bidra med stil och färg på bordet.

VINTERFINT Duk, röd, 145×240 cm Duken skyddar bordet samtidigt som den är dekorativ och skapar stämning i dukningen. Färgerna bibehålls tvätt efter tvätt tack vare att bomullen är garnfärgade.

Bordslöpare & bordsdukar – Fina dukar & löpare – IKEA

Bordslöpare & bordsdukar – Fina dukar & löpare – IKEA

Produktinformation. Duken skyddar bordet samtidigt som den är dekorativ och skapar stämning i dukningen. Bomull är ett mjukt och lättskött naturmaterial som du …

Här hittar du alla våra fina bordslöpare och bordsdukar. Matcha favoritporslinet och låt våra löpare och dukar bidra med stil och färg på bordet.

SOMMARFLÄDER Duk, mönstrad/röd ljusbeige, 150 cm

SOMMARFLÄDER Duk, mönstrad/röd ljusbeige, 150 cm – IKEA

Maxa dukningen med jullöpare och röda bordstabletter och låt barnen hjälpa … jul har vi olika bordslöpare eller bordsdukar som alla både skyddar ditt bord …

SOMMARFLÄDER Duk, mönstrad/röd ljusbeige, 150 cm Brickor, servetter och dukar som hjälper dig att skapa och behålla fina sommarminnen. Färger och mönster är inspirerade av brittiska kuststäder – perfekta på en picknick, stranddag eller trädgårdsfest!

SVARTSENAP Duk, rosaröd, 145×240 cm – IKEA

SVARTSENAP Duk, rosaröd, 145×240 cm Det är roligt att klä upp sig, det tycker ditt bord också. Med den rosaröda duken SVARTSENAP har du alla möjligheter att skapa en fin dukning som passar både din stil och ditt humör. Bomull är ett mjukt och lättskött naturmaterial som du kan tvätta i maskin.

SVARTSENAP Duk, grå, 145×240 cm – IKEA

SVARTSENAP Duk, grå, 145×240 cm Det är roligt att klä upp sig, det tycker ditt bord också. Med den grå duken SVARTSENAP har du alla möjligheter att skapa en fin dukning som passar både din stil och ditt humör. Duken skyddar bordet samtidigt som den är dekorativ och skapar stämning i dukningen.

FULLKOMLIG Duk, vit, 145×240 cm – IKEA

FULLKOMLIG Duk, vit – IKEA

FULLKOMLIG Duk, vit. Duken är tillverkad i ett material som gör att den alltid är slät direkt efter tvätt, utan att du behöver stryka den. Duken skyddar bordet samtidigt som den är dekorativ och skapar stämning i dukningen.

RUTIG Duk, rutmönster blå, 145×240 cm – IKEA

RUTIG Duk, rutmönster blå – IKEA

RUTIG Duk, rutmönster blå. Duken skyddar bordet samtidigt som den är dekorativ och skapar stämning i dukningen. Färgerna bibehålls tvätt efter tvätt tack vare att bomullen är garnfärgade.

Jultextilier – Fina jullöpare & tabletter till jul – IKEA

Jultextilier – Fina jullöpare & tabletter till jul – IKEA

Maxa dukningen med jullöpare och röda bordstabletter och låt barnen hjälpa till i köket. Med barnförkläde och kockmössa är dina små hjälpredor redo.

SVARTSENAP serie – IKEA

SVARTSENAP serie – IKEA

SVARTSENAP serie

Keywords: röd duk ikea