Midsommar – här är prylarna du behöver för att styra den perfekta festen!

Dagarna har äntligen blivit längre och framför allt varmare. Det betyder att midsommar strax är här och att det är dags att börja planera årets midsommarfest om du inte redan kommit igång! 

 

Den här artikeln är dock inte till för dem som har idétorka och behöver tips på sillinläggningar eller goda råd om hur man tar bort rödvinsfläckar från dukar. I stället fokuserar vi på prylar som kommer att göra din midsommarfest till årets bästa!

 

Från vackra ljusslingor som pryder partytältet till en kolsyremaskin laddad med en ny kolsyrepatron för att skära ner utgifterna på dryck – här är en lista över måste-ha-prylarna till årets midsommarfest!

Fixa partystämningen med vackra ljusslingor

Ljusslingor kostar nästan ingenting att investera i, men skapar en otroligt trivsam stämning på festen. De kan förslagsvis rama in partytältet genom att hängas upp längs kanterna och ger således en mysig ljuskälla under hela kvällen. För vilken bra midsommarfest slutar bara för att solen går ner? Knappast din i alla fall!

Servera bål från en glasbehållare med tappkran

En annan pryl som knappt kostar något att införskaffa men som definitivt förbättrar stämningen (och sparar disk) är en glasbehållare med tappkran. Det vill säga en tillbringare som gör det enkelt för gästerna att själva fylla på sina glas med önskad dryck. En glasbehållare kommer alltså utan tvekan att förhöja midsommarfesten och göra att dina gäster alltid har dryck inom räckhåll för att släcka sin törst.

Ha en polaroidkamera till hands för att fånga varje ögonblick

Det viktigaste är självfallet att vara närvarande på festen och njuta av tiden tillsammans, men det skadar inte att ta lite bilder för att fånga minnena. Och en polaroidkamera är perfekt för just detta! Med en polaroidkamera nära till hands kan gästerna ta bilder under dagen och kvällen när det än passar dem. På så sätt är du säker på att varenda ögonblick fångas och ni kommer att minnas den legendariska festen för alltid!

Använd en kolsyremaskin för att servera läskande bubblor

Det är tråkigt att bara servera kranvatten på festen, men det är också dyrt att köpa massor av kolsyrade drycker och bubbelvatten. För att inte tala om att det är dåligt för miljön. Därför föreslår vi att du skaffar en kolsyremaskin om du inte redan har en och förbereder den med en kolsyrepatron. På så sätt kan du kolsyra tillräckligt med vatten (eller smaksatta drycker) för att räcka hela dagen. Kom ihåg: varannan vatten!